Helikopter

image259

Husse säger att det är hans leksak. Det där är ingen leksak, det där är en stor fluga och den ska dödas!! (och ätas upp)

Kallt ute = mycket sovande

image258

När det är kallt ute vill jag inte gå ut. Vill helst stanna i min säng hela dagen. (Alternativt i mattes knä i fåtöljen, där är det också mysigt)

Långpromenader

Igår kom Kita hit till berghem och vi gick en långpromenad i gammliaskogen. Det var superkul! Lite folk ute, vi mötte bara en människa och en liten hund. Valde att springa tillbaka till matte istället för fram till hunden och fick jättemycket beröm och godis. (Det var en så ful hund att jag inte ville hälsa, men det vet inte matte om)

I e.m tog jag och matte bilen till Nina & Lewis och gick en långpromenad med dem. Det var också superkul! Vi hittade en jättebra pinne att fajtas om. Sen kom husse hem idag också, en väldigt bra dag med andra ord!

Hej haj

image257

Milton, den stora stygga vargen bet sönder min pipleksak men han var så snäll att han kom med en ny som jag fick. En roligare dessutom! Det är en haj!

Introducing Lewis

Ikväll kom Lewis hit och hälsade på. Vi gick först en promenad och sen lekte vi inomhus. Matte hade bakat scones som hon och hennes kompisar skulle fika. Jag sa till Lewis att det inte var till oss men han struntade i det och tog två stora tuggor. Det skulle han inte ha gjort för de var väldigt varma.. Han drack mycket vatten ikväll.
Sen tog jag med honom ut vid tiosnåret för att presentera honom för mina hundkompisar. Han fick träffa Elsa, Twiggy och Milton. Han tyckte bäst om Twiggy. De sprang jättemycket!
Busade med cairnterriern Ludde i eftermiddags, det var jättekul! Det har varit en mycket rolig dag trots att husse är borta och jag har varit själv hela dagen. Nu är jag trött och ska sova. Godnatt!

Söndagsmys med husse

image255

Husse jobbar borta på vardagarna nu en tid framöver, jättetråkigt.. Passar på att mysa extra mycket med honom på helgen!

Pannkaka?

image254

Till mig?

Kita

image252

Igår var jag och matte och hälsade på en ny kompis, Kita. En 4 månader gammal svart storpudel. Hon var lite för liten för att busa rejält så vi sprang omkring lite lugnt bara. Paketet fick för övrigt jag öppna (Kita bara tittade på det) Kan lova att det gick undan, trots mattes tejpande!
image253
Kita har ingen bädd som jag inte, utan en bur!! Den tycker hon om men jag tänkte inte undersöka den närmare. Matte slängde in godis men aldrig att jag går in i en kompostgallerbur! Den var superläskig! Sen låg hon i soffan och blängde på mig. Jag fick ligga på det hårda golvet. Fattar inte varför alla andra hundar får vara i möbler utom jag... matte behöver se över reglerna tycker jag!

Bilderna tagna med Samsung senaste mobil... 3,2 megapixel kamera. Men ack så dåliga bilder ändå...  Hmm.. /M


Kan jag få en kissekatt matte?




Långa videor men sevärda!  /M

Övervinna rädslan



Man drunknar i alla underbara filmer på youtube som handlar om whippar. Här är en av dem! /M

Whippet och sin kompis råttan

Gick inte att lägga upp videon direkt men klicka på länken!

http://www.youtube.com/watch?v=98WgcEjZi3U

RSS 2.0