Tisdag

image333
Solig eftermiddagspromenad med matte på Gammlia. Spanade efter andra hundar men det var helt dött ute...

image334
Vad är det där uppe? Pippi?

Paket!

image330
Matte gör sitt bästa för att roa mig nu i e.m. Blev bara en kort promenad runt huset för vi ska åka skidor ikväll med Silvio! Bara två timmar kvar. Fick en tidig middag så jag ska orka springa mycket sen!

image331
Blodpudding!! Trots att matte hade tejpat och knutit ett blått snöre runt fick jag upp paketet på 20 sekunder.

Krya på dig Silvio!

image329
Min kompis Silvio är förkyld. Hoppas du blir frisk snart så vi kan springa på Nydalasjön igen!

Promenad med Lewis

image327
Åkte bil till Lewis i eftermiddag. Matte slarvade och glömde mitt säkerhetsbälte.. det tycker jag inte om.

image328
Vi busade massor som vanligt. Hann vara ute en stund innan solen gick ner.

Oh no.. busted!

image326
Ja, vart ska jag börja? För det första, gud så fräckt gjort av husse och matte!! Gillra en fälla i mitt eget hus!
Vet inte vad matte har tänkt ta till för åtgärder nu när hon upptäckte att jag ibland brukar vila i soffan. Hon pratade nåt om kompostgaller..
Så typiskt att jag skulle bli påkommen. Vilade en stund mitt på dagen igår i soffan, på mattes nytvättade kläder. Det var då hon anade att jag legat i soffan för hennes kläder var fulla med hår. Jag måste bli försiktigare i framtiden. Synd att sovrumsdörren alltid är stängd, annars skulle jag kunna ligga där på dagarna.

Helg hos mormor och morfar!

image322
Matte och husse har varit i Luleå och roat sig i helgen. Då fick jag vara hos mattes föräldrar. Inte mig emot, jag har levt som en kung! Jag har fått äta supergott och varit ute på långa promenader. Blev glad när matte och husse kom och hämtade mig men jag hade gärna kunnat stanna en dag till...

I morse träffade jag Elsa. Hon hade med sig den roliga bollen. Lirkade ur den från hennes mun..hehe.. Sen sprang jag och lekte med den själv ett tag. Elsa är snäll, hon är inte snål med sina leksaker. I alla fall inte mot mig.

image323
-Är det något gott du tar fram från fickan?

image324
-En kamera, jaha.. Visst du får fota mig för en Frolic. Jaså, du har slut på Frolic... så fräckt!

image325
Medan Elsa var upptagen med att posera för kameran, lekte jag med hennes boll på säkert avstånd..

God munhygien...

image321

..är a och o när man ska träffa tjejer. Sen att jag råkade äta något väldigt äckligt (enligt matte) var kanske främsta anledningen till att jag fick borsta tänderna ikväll.

Dementi

Elsa löper INTE. Vet inte vem det är som har sagt det till mig... jo det vet jag. Det var matte! Vem som sa det till henne kan hon inte komma ihåg. Jag träffade i alla fall Elsa idag och hon luktade förvisso väldigt gott men inte ville hon ha mig för det... Fast hon blev väldigt glad av att se mig!
Ja Elsa, du vet ju var jag bor om du vill ha "springarspanielvalpar" *blink blink*
image320

Hej!

image319

Tisdag morgon, matte cyklade ½ timma med mig innan hon for på jobbet. Matte och husse kom hem sent på e.m. Ut en snabbis med husse. Nu ska matte fara iväg och åka skidor utan mig! Hundar får visst inte vara i det spåret hon har tänkt åka. Skandal! Ligger och väntar på att husse ska hitta på något med mig. Vill gå ut och spåra upp Elsa. Hon löper och jag vet att hon vill ha mig!

Söndag på Grössjön

image313
Jag och Silvio hängde ihop idag igen. Här står vi och spanar efter lämpliga byten. Tyvärr var allt tyst och stilla.

image314
Silvio och hans matte.

image315
Kom igen då! Jag vinner!!

image316
På hemvägen efter fikapausen träffade vi en liten pojkspoling. En 9 månaders norrbottensspets. Han ville leka och sprang fram mot mig. Hade tänkt följa med matte men när han sprang mot oss mötte jag honom på halva vägen och vi började busa.

image317
Jag och Silvio sprang och jagade honom, det var superkul! Han var snabb som tusan! Vi fick busa ganska länge med honom innan vi fortsatte hemåt.

image318
Matte, jag och Silvio. Vi var ute i 2,5 h så jag var superhungrig när vi äntligen kom hem. Orkade inte äta min frukost innan vi for och det ångrade jag snabbt... Efter den sena frukosten betsämde jag mig för att sova resten av dagen!


Jag och Silvio Nydalasjön runt!

image310
Oj vilken långtur vi for på i morse. Jag + matte och Silvio + hans matte. De åkte skidor och vi sprang bredvid. Silvio drog sin matte ibland, han provade att dra min matte också. Först lekte han och drog omkull henne men sen åkte de en bit. Då blev jag lite upprörd.. Matte har fått för sig att jag också ska få en sele men hon är för tung tycker jag. Hallå! Jag är en whippet, ingen husky...  Jag kan springa först och kolla läget men att dra den där tungklumpen tänker jag inte göra. Nästa gång vi åker ska matte ta med sig kameran... hon är kass, fattar inte hur viktigt det är att ta kort.
Nu ligger jag och sover i husses knä, det är så mysigt!

RSS 2.0