Jo, måndagen kunde bli värre...


Efter middagen tog jag och matte en cykeltur till stan och träffade Lewis. Jag ville bara busa med honom och matte blev jättearg. Tydligen råkade jag spilla ut två koppar kaffe i mina försök att ta mig till Lewis.



Väl hemma satte matte fast mig i dörren ute. (Det är aldrig ett bra tecken, oftast betyder det bad.) Var smått fundersam eftersom jag redan hade fått bada idag... Då kommer hon ut med klotången!! Jag tjöt för varje klo på framtassarna i hopp om att någon snäll granne skulle komma och rädda mig! Ingen hörde, eller verkade bry sig. Försökte verkligen låta så ynklig det bara gick! Matte ignorerade mina skrik. Hon gav mig en tjurmuskel sen när det var över men jag var alldeles för trött för att orka äta (fast det är min favorit) utan somnade i min säng istället.


Måndag

Veckan började jättebra! Matte kom och hämtade upp mig på Berhem när hon hade slutat jobbet. Sen åkte vi till Nydala 4H och skällde ut lite kalvar och tittade på kaniner. Tyvärr vände det när vi kom hem till matte.... jag fick BADA!!! Länge...  hon tyckte jag var jätteskitig. Husse skvallrade om att jag hade rullat mig i lera. Men det var bara för att få bort äckellukten från myggmedlet han hade kletat på mig. Nu är jag blöt och kall. Pricken över i:et var att matte tog fram dammsugaren. Den lever om så förbannat... något störande!!


Plåtning en fredag e.m




Hej!




Mmm.... gräs..


Ny pipfrisbee från matte.


Spanar.


Men hallå!!!  Vill ni leka!?


Jaaaa!! Vi springer!!


1 Maj


Jo jag vet att det inte är maj nu... lite efter i uppdateringarna..  minst sagt. Det här är mattes balkong i alla fall. Inte stor men jag ryms utmärkt på den. Här ligger jag och spanar efter flugor.


Jag och Elsa


Jag och matte hälsade på Elsa två som har flyttat till Berghem. Det var jättekul! Vi lekte och lekte och lekte.. men sen blev jag trött och ville bara ligga i mattes knä och sova. Elsa låg ute på balkongen men där tyckte jag det var för kallt... och hårt. Mattes knä är varmt och mjukt.

RSS 2.0