Cykeltur


Travar snällt på bredvid matte.



Bläääää på dig!


Hade jag kunnat ge skotern fingret hade jag gjort det, men räcka ut tungan kan jag minsann! (För övrigt så har mina sår på tassarna läkt fint nu)

Kräsen eller hur var det nu...?


Jag tycker inte det är så noga. Bara jag får ligga skönt. Då kan jag lika gärna använda en kartong som huvudkudde. Matte fällde en elak kommentar när hon såg hur jag hade somnat. Jag hörde det nog...

Surka(r)tt


Det var ett jävla liv utanför matte idag, och när vi kom ut förstod vi varför. Det var en sur katt där.


"Kom inte hit för då åker du på stryk!"


Lämnade den där surkarten ifred, han var ändå så tråkig..

Omplåstrad


Råkade göra illa mig i fjällen under påskhelgen. Eller det var husses slalomskidor och skaren som gjorde illa mig... Fick många sår och ett djupt. Men nu har det nästan läkt. Matte bytte bandage idag och det såg fint ut. Får ha bandage på mig för annars är jag där och slickar säger matte.


Jag och apan.


Ser ni vad matte har gjort? Vikt upp mattan så jag inte ska ligga där. Hon säger att jag är så smutsig efter promenaderna. Taskigt av henne..


Vilar lite med apan.

Trött


Det enda jag orkar med är att sträcka lite på mig i bädden.

Sacco-bädd


Så här blev min nya bädd. Jag är inte helt nöjd men den funkar väl....  Bråkade med matte en hel natt. Stod utanför hennes sovrum och ville ligga i sängen istället men hon vägrade släppa in mig. Sa nåt om rena sängkläder...  taskigt!! Nåja, kanske kan gå med på att sova på min bädd men då ska jag ha ett täcke också!

Snygg-Elsa


Hittade Snygg-Elsa ute vid garaget när matte hämtade mig på Berghem förra veckan. Alltid lika snygg, som vanligt.. Jag hade dock vid tillfället hittat en intressant sak att lukta på.

RSS 2.0