Tiiiiiger!


Äntligen fick jag fara ut till brorsan i Täfteå! Oj vad jag har längtat! Förutom brorsan Tiger hade jag träffat Texas förut. Men nu var det ännu en kille i huset. Reo, 7 månader. Han var rolig men såg inte ut som en whippet. Matte sa att han är en chihuahua, vad det nu är för nåt. Han var mindre än katten på haga. Skumt.



Modig var han och ville leka.


Inte lönt att raca i den här inhägnaden...


Hm, är det verkligen en kille? Tiger står och chillar i bakgrunden.


Jag tror han tyckte om mig!

Innan vi chillade i uterummet gick vi en långpromenad längs åkrarna. Vi sprang och sprang och sprang! Busade i skogen gjorde vi också, de är roliga killar Tiger och Texas.

I övrigt har sommaren varit bra. Jag har varit med husse i fjällen och fiskat några dagar. Summering: Jag HATAR mygg!!! En dag lackade jag ur och sprang ett helt varv runt en tjärn. Tror ni de var borta när jag kom tillbaka? Nej.
De senaste två veckorna har jag varit hos matte i Ersmark. Vi har hittat på mycket bus. Det näst bästa är att jag har fått sova i sängen nästan varje natt. Det bästa är att mattes föräldrar ger mig köttbullar och pannkaka om jag inte vill äta min vanliga mat. Det enda jag behöver göra är att inte äta mitt vanliga foder och vänta en timma på godare saker. Jag är så smart!

RSS 2.0