Dvalin


Nytt tillskott på Berghem! Han hater Dvalin och bor i min trappuppgång. Det är Halfdans matte som har blivit med valp. Han är 9 veckor gammal och är 3/4 svensk lapphund och 1/3 border collie.


Inte lätt att fånga på bild tycker matte...

Nu har någon fått nog

Jag vet inte vem eller vilka som rumlat runt i parken.. men det finns lite spår.

Kan det vara Milton? Han är ganska stor och stark. Eller har hundmaffian gått ihop och sagt att nu ska skylten ner!


Grillning i regnet med Silvio

Igår var vi ute på grillutflykt. Det finns inget dåligt väder enligt matte... jag vet inte om jag håller med henne direkt..  Jag fick ha mitt regntäcke på i alla fall och det var tur. Silvio hade inget täcke och eftersom han bestämde sig för att bada kanske det var lika tur. Han frös sen, det gjorde inte jag. Eller bara lite, om öronen. Skulle haft en regnjacka med kapuschong. Fick äta middag (torrfoder) från marken i regnet. Smaka korv fick jag minsann inte göra, snåla matte. Sen lämnade matte mig hos husse, det var så skönt att krypa ner i min mjuka, varma bädd.


Spanar efter ankor.

Silvio vågade sig ner i vattnet, det gjorde inte jag. Tyckte det var nog blött uppe på land!


Igelkott

I förrgår när matte hämtade mig hos husse träffade vi en igelkott ute på gräsmattan. Oj vad jag skällde! Matte blev arg och sa att jag inte fick skrämma igelkotten. Fick bara stå tyst och titta. Som belöning fick jag gå närmare och titta när jag var tyst. Vi stod riktigt nära den. Matte var stolt över mig!





Min Elsa


Hon är bara för söt Elsa. Hon spelar svårflörtad men jag vet att jag är den enda för henne!



RSS 2.0