Hjälper till


Matte tycker att jag ska lära mig hjälpa till mer. Hon tog upp Lewis som ett bra exempel och förebild. Menar hon att jag ska bli hennes shopping-assistent eller!?

Texas och Tiger i Täfteå


Förra söndagen åkte jag och matte ut en sväng till Täfteå och hälsade på Tiger och Texas. Oj vad kul det var! Det var jättelänge sen sist!


Texas på språng!

Snart mjukt och skönt!

 
Nu har kulorna till min bädd kommit! Men det var mycket!!! Matte undrar vad hon ska göra av allt. Jag tycker hon dels kan fylla min bädd och sen sy en riktig saccosäck till mig! Fyllningen beställde hon på Stoff & Stil för endast 229:- (inklusive frakt). Hoppas hon har fixat min säng tills nästa gång jag ska till henne. Är hos husse hela veckan, matte är sjuk. Visst nån infektion så hon får inte träffa nån.. trist. Hade tänkt vara hos henne en kväll i veckan men nu går inte det.


Saccosäck

Jag är INTE nöjd med min säng hos matte. Tills vidare har jag löst det så att jag ligger i mattes säng på matte i mattes säng. Det är lite knöligt men väldigt varmt och mysigt. Min så kallade hundsäng i vardagsrummet är typ 1 cm tjock. Prova själv att ligga där matte så får du se hur skönt det är!
Nu har matte beställt saccosäckskulor som hon ska fylla den med. Hon tror att jag ska sova där på nätterna om den blir mjukare...  ja ja..  dream on säger jag.

Sportlov!

Husse har dragit till Hemavan och jag är hos matte hela veckan! I tisdags åkte vi skidor i I20-skogen. Sen på kvällen fick jag leka med Lewis. På onsdagen fick jag leka med Lewis igen och även Lipton! Idag gick vi på en låång morgonpromenad med Lewis och imorgon ska jag och matte åka ut till Yttersjö för en tur på Bjännsjön med Lipton.


Här brukar jag och matte springa på sommaren. Egentligen får inte hundar följa med i skidspåret men jag springer på sidan om spåret så det är lugnt!

RSS 2.0