Tjugondag knut?

Har inte det varit? Undrar när matte ska städa bort julen på min blogg....  suck.. ibland är hon bara för lat!

Långpromenad med Silvio

Idag har jag gått promenad med den stoora weimaranern Silvio igen. Han är lite läskig fortfarande, i alla fall när han skäller. Det är som om åskan går. Vi gick i Gammliaskogen och jag fick inte vara lös lika mycket som Silvio. Matte blev sur för att jag stack iväg efter ett spår jag hittade. Men jag kom ju tillbaka, hallå? Är det inte det som är det viktigaste. Då fick jag gå i koppel en bra bit innan matte släppte mig igen. Surt! Sen höll jag mig nära henne och då verkade hon nöjd. Var ute i 2 timmar så nu är jag såå trött! Fick inte frukost innan vi gick heller så jag höll nästan på att svälta ihjäl!! Tur att matte hade lite frolic i fickan som jag fick... annars kan jag lova att jag hade dött där ute i skogen...

image308


image309
Visst behöver vi inte gå ut nåt mer idag husse?

I somras..

image307
..var jag på kalas. Mattes bror fyllde år. Jag gav honom en liten flaska med "hostmedicin" i present.

Lördag i stallet

image306
I lördags följde jag och husse med matte till stallet. Fick träffa grisen Diva igen. Hon är ganska läskig... hon pratar hela tiden. Tyvärr kan jag inte grisspråk så jag fattar inte vad hon vill. Matte släpper alltid ut henne när vi kommer till stallet så hon ska få gå omkring som hon vill. Det tycker inte jag om, hon ska vara där jag vill att hon ska vara, i sin box!
En annan jobbig sak är att matte försvinner upp för en brant trappa. Sen låter det en massa... efter ett tag regnar det ner stora påsar med torkat gräs. Hon har hittills alltid kommit tillbaka men man kan inte vara säker.. så jag ropar högt och tydligt efter henne. Trappan är så brant att det är omöjligt att klättra upp efter henne.
Efter att vi varit i stallet ett tag gick vi på promenad. Matte satt på hästen, den latmasken. Ett litet tag satt husse på hästen och matte gick. Jag fick minsann inte sitta på hästen...
Försökte få matte och hästen att springa och raca med mig men då blev matte sur. Innan vi åkte till stallet hade jag och matte varit på tomtebo och gått långpromenad med Kita. Det var jättekul! Sen sov jag resten av lördagen.


Jag och Mr. Wild Boar

image303

Manikyr och bad..

image299
image300

Inte slapp jag undan i år heller...  de tvingade in mig i duschen. Ja husse bar faktiskt in mig! Nu tänker jag inte bada förren nästa jul, det ska ni ha klart för er!



Dåligt med bloggandet...

image298
..har det verkligen varit. Men jag har varit så trött. Det är vad jag skyller på i alla fall...

image301
Förutom att leka på isen i Dikanäs har jag sovit mycket under julen. Jag fick två jättefina julklappar, ett vildsvin från matte och en älg från Tiger och Texas. Båda piper och är jätteroliga! De sover alltid tillsammans med mig.

image302


RSS 2.0